flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Правова свідомість-це якість, яка формується з дитинства і визначає майбутнє кожного.

20 березня 2024, 16:08

19 березня 2024 року  суддя Трускавецького міського суду Тетяня Василюк спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Дрогобицького районного відділу поліції Веронікою Нерсесовою та начальником відділу соціальної роботи Трускавецького міського центру соціальних служб Наталією Гайгель провели зустріч з унями  Уличненської ЗЗСО І-ІІІ ст. на тему: «Відповідальність… та чи наступає вона для дітей».              

Діти уважно слухали доповідачів та брали активну участь в обговоренні.

Суддя Тетяна Василюк розповіла про історію виникнення судочинства та про вбрання тих, хто вершить правосуддя, як про символ верховенства права, якому не підвладні особисті вподобання та викрутаси історії.

Також було проведено Урок Справедливості, де дітям було запропоновано відчути себе у мантії судді та розглянути спірну ситуацію між вигаданими персонажами, вивчити всі сторони справи, кваліфікувати та винести рішення у майже справжній справі.

Учні стали учасниками судового процесу та отримали від судді Трускавецького міського суду Тетяни Василюк Диплом правового клубу «Справедливці».

Поліцейська Вероніка Нерсесова, використовуючи кластерні пазли у формі гри, надала можливість дітям використовувати отримані знання на практиці.

Начальник відділу соціальної роботи Трускавецького міського центру соціальних служб Наталія Гайгель розповідала про широкий спектр послуг, які надає Центр, адже Ваш добробут-це наш пріоритет.

 

Дякуємо Збройним Силам України за можливість провести «Урок справедливості»!

Спільними зусиллями справедливість триває задля Перемоги та світлого майбутнього наших дітей!